Toffe werk- of studieplek in Groningen?

Een unieke locatie in het centrum van Groningen. Waar bedrijven starten, scripties worden geschreven en ontmoet wordt. De Kater is gevestigd in een historisch pand gevestigd in de binnenstad van Groningen. De ideale plek om zowel je scriptie als facturen te schrijven. Maar ook een goede kop koffie of heerlijke lunch is nooit ver weg. Met een snelle internetverbinding en comfortabele stoelen kom jij niets te kort om efficiënt te werken of te studeren.

Wat onze werk- & studieplekken bieden:

- Vrije toegang vanaf 08:30 
- Gratis Wi-Fi en super snel
- Koffie vanaf € 1,75
- Stroompunten & oplaadkabels
- Airco aanwezig
- Reserveren gewenst
- Gratis tafelwater
- Compleet vernieuwde werk- & studieplekken

starbucks koffie

Geniet van heerlijke Starbucks koffie op onze eerste verdieping. Als je een werk- of studieplek bij ons hebt kun je zelf Starbucks koffie-tegoed op een koffiepas zetten. Zo geniet je van een heerlijke latte, cappuccino of je andere Starbucks favoriet!

Voor onze vaste gasten

Wij zouden het leuk vinden om je vaker te zien. Daarom hebben wij koffiekaarten en lunchkaarten. Als je hier interesse in hebt kun je dit aanvragen bij de bar.

- De Starbucks kaart voor onbeperkt koffie, thee, espresso en cappucino van Starbucks.
- De lunchbar kaart.

Deze weekkaarten zijn normaal €25,- maar nu tijdelijk voor €20,- per week. Dit geldt voor de Starbucks kaart als voor de lunchbar kaart.

Vragen over de lunchbar kunt u stellen bij het personeel.

Vergaderen

De Kater beschikt over inspirerende vergaderruimtes, waarbij alles aanwezig is om je bijeenkomst tot een succes te maken. De Kater Groningen staat voor je klaar en zorgt voor gastvrijheid en flexibiliteit. En natuurlijk voor de koffie!

Bekijk de mogelijkheden
Take away